Stichting Rotterdam Boxing

Aan de Rivium Boulevard 5 in Capelle aan den IJssel kun je Stichting Rotterdam Boxing vinden.

Meer informatie over Stichting Rotterdam Boxing in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Capelle aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Stichting Rotterdam Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Stichting Rotterdam Boxing in Capelle aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Stichting Rotterdam Boxing is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Stichting Rotterdam Boxing in Capelle aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Stichting Rotterdam Boxing ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Rivium Boulevard 5 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://rotterdamboxing.nl/

Hoe kom je bij Stichting Rotterdam Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Rotterdam Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Stichting Rotterdam Boxing

Bezoekers bekeken ook