CHI ACADEMY

Aan de Stadionlaan 75 in s-Hertogenbosch kun je CHI ACADEMY vinden.

Meer informatie over CHI ACADEMY in s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in s-Hertogenbosch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, CHI ACADEMY biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is CHI ACADEMY in s-Hertogenbosch geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

CHI ACADEMY is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat CHI ACADEMY in s-Hertogenbosch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met CHI ACADEMY ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Stadionlaan 75 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24556872, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.chi-academy.nl/

Hoe kom je bij CHI ACADEMY? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CHI ACADEMY het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. CHI ACADEMY

Bezoekers bekeken ook