Jego Gym

Aan de Veestraat 22 in Sittard kun je Jego Gym vinden.

Meer informatie over Jego Gym in Sittard

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sittard? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jego Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jego Gym in Sittard geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jego Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jego Gym in Sittard een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jego Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Veestraat 22 in Sittard. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16074459, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.jegogym.com/

Hoe kom je bij Jego Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jego Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jego Gym

Bezoekers bekeken ook