Team elite

Aan de Ericssonstraat 2F in Rijen kun je Team elite vinden.

Meer informatie over Team elite in Rijen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rijen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team elite biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team elite in Rijen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team elite is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team elite in Rijen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team elite ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Ericssonstraat 2F in Rijen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14720412, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.elitegym.nl/

Hoe kom je bij Team elite? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team elite het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team elite

Bezoekers bekeken ook