Gym Vogel

Aan de Willemsbeekweg 78g in IJmuiden kun je Gym Vogel vinden.

Meer informatie over Gym Vogel in IJmuiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in IJmuiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Vogel biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Vogel in IJmuiden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Vogel is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Vogel in IJmuiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Vogel ? Je kunt de Sportschool bereiken op Willemsbeekweg 78g in IJmuiden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28837724, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gymvogel.nl/

Hoe kom je bij Gym Vogel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Vogel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Vogel

Bezoekers bekeken ook