NDSM Fightclub

Aan de Metaalbewerkerweg 11 in Amsterdam kun je NDSM Fightclub vinden.

Meer informatie over NDSM Fightclub in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, NDSM Fightclub biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is NDSM Fightclub in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

NDSM Fightclub is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat NDSM Fightclub in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met NDSM Fightclub ? Je kunt de Sportschool bereiken op Metaalbewerkerweg 11 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51542321, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ndsmfightclub.nl/

Hoe kom je bij NDSM Fightclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NDSM Fightclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. NDSM Fightclub

Bezoekers bekeken ook