Nakama Gym

Aan de Nederland, Drielandendreef 34 in Harderwijk kun je Nakama Gym vinden.

Meer informatie over Nakama Gym in Harderwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Harderwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Nakama Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Nakama Gym in Harderwijk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Nakama Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Nakama Gym in Harderwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Nakama Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Nederland, Drielandendreef 34 in Harderwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 30254475, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.nakama-gym.nl/

Hoe kom je bij Nakama Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nakama Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Nakama Gym

Bezoekers bekeken ook