SUPERPRO SPORTCENTER010

Aan de Gerard Scholtenstraat 44B in Rotterdam kun je SUPERPRO SPORTCENTER010 vinden.

Meer informatie over SUPERPRO SPORTCENTER010 in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SUPERPRO SPORTCENTER010 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SUPERPRO SPORTCENTER010 in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SUPERPRO SPORTCENTER010 is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SUPERPRO SPORTCENTER010 in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SUPERPRO SPORTCENTER010 ? Je kunt de Sportschool bereiken op Gerard Scholtenstraat 44B in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 313 2728, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.superprosportcenter010.com/

Hoe kom je bij SUPERPRO SPORTCENTER010? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SUPERPRO SPORTCENTER010 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SUPERPRO SPORTCENTER010

Bezoekers bekeken ook