Victory Gym

Aan de Van der Rijtstraat 29 in Bergen op Zoom kun je Victory Gym vinden.

Meer informatie over Victory Gym in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bergen op Zoom? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Victory Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Victory Gym in Bergen op Zoom geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Victory Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Victory Gym in Bergen op Zoom een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Victory Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Van der Rijtstraat 29 in Bergen op Zoom. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51744129, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Victory Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Victory Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Victory Gym

Bezoekers bekeken ook