Fudo Shin-do

Aan de Kievitstraat 65 in Goor kun je Fudo Shin-do vinden.

Meer informatie over Fudo Shin-do in Goor

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Goor? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fudo Shin-do biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fudo Shin-do in Goor geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fudo Shin-do is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fudo Shin-do in Goor een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fudo Shin-do ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Kievitstraat 65 in Goor. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48117032, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fudoshindo.nl/

Hoe kom je bij Fudo Shin-do? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fudo Shin-do het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fudo Shin-do

Bezoekers bekeken ook