ATF Delfzijl

Aan de Prins Bernhardlaan 1 in Delfzijl kun je ATF Delfzijl vinden.

Meer informatie over ATF Delfzijl in Delfzijl

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Delfzijl? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ATF Delfzijl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is ATF Delfzijl in Delfzijl geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

ATF Delfzijl is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat ATF Delfzijl in Delfzijl een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met ATF Delfzijl ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Prins Bernhardlaan 1 in Delfzijl. Je kunt ze ook bellen op 31 6 11222454, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.atfdelfzijl.nl/

Hoe kom je bij ATF Delfzijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ATF Delfzijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. ATF Delfzijl

Bezoekers bekeken ook