Flow

Aan de Paul Gabriëlstraat 9 in Deurne kun je Flow vinden.

Meer informatie over Flow in Deurne

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Deurne? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Flow biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Flow in Deurne geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Flow is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Flow in Deurne een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Flow ? Je kunt de Sportschool bereiken op Paul Gabriëlstraat 9 in Deurne. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46012877, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.flow-deurne.nl/

Hoe kom je bij Flow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Flow

Bezoekers bekeken ook