Keizer Sports

Aan de Roggeweg 8 in Nijmegen kun je Keizer Sports vinden.

Meer informatie over Keizer Sports in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Keizer Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Keizer Sports in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Keizer Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Keizer Sports in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Keizer Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Roggeweg 8 in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48252652, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.keizersports.nl/

Hoe kom je bij Keizer Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keizer Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Keizer Sports

Bezoekers bekeken ook