Ringer Sportplaza

Aan de Sportlaan 1 in Dordrecht kun je Ringer Sportplaza vinden.

Meer informatie over Ringer Sportplaza in Dordrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dordrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Ringer Sportplaza biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Ringer Sportplaza in Dordrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Ringer Sportplaza is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Ringer Sportplaza in Dordrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Ringer Sportplaza ? Je kunt de Sportschool bereiken op Sportlaan 1 in Dordrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 78 631 0378, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ringer-sportplaza.nl/

Hoe kom je bij Ringer Sportplaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ringer Sportplaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Ringer Sportplaza

Bezoekers bekeken ook