SportsArt Ommoord

Aan de G.B. Shawplaats 430 in Rotterdam kun je SportsArt Ommoord vinden.

Meer informatie over SportsArt Ommoord in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SportsArt Ommoord biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SportsArt Ommoord in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SportsArt Ommoord is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SportsArt Ommoord in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SportsArt Ommoord ? Je kunt de Sportschool bereiken op G.B. Shawplaats 430 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 455 3867, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportsartommoord.nl/

Hoe kom je bij SportsArt Ommoord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportsArt Ommoord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SportsArt Ommoord

Bezoekers bekeken ook