Hejena Gym

Aan de Havenstraat 305a in Huizen kun je Hejena Gym vinden.

Meer informatie over Hejena Gym in Huizen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Huizen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hejena Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hejena Gym in Huizen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hejena Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hejena Gym in Huizen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hejena Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Havenstraat 305a in Huizen. Je kunt ze ook bellen op 31 35 523 1505, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://hejenagym.nl/

Hoe kom je bij Hejena Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hejena Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hejena Gym

Bezoekers bekeken ook