Patrick Veenstra

Aan de Florynwei in Burgum kun je Patrick Veenstra vinden.

Meer informatie over Patrick Veenstra in Burgum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Burgum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Patrick Veenstra biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Patrick Veenstra in Burgum geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Patrick Veenstra is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Patrick Veenstra in Burgum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Patrick Veenstra ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Florynwei in Burgum. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42617652, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Patrick Veenstra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Patrick Veenstra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Patrick Veenstra

Bezoekers bekeken ook