EBS Gym

Aan de In the Basement, Scheldestraat 20 in Alkmaar kun je EBS Gym vinden.

Meer informatie over EBS Gym in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, EBS Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is EBS Gym in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

EBS Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat EBS Gym in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met EBS Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op In the Basement, Scheldestraat 20 in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 33498234, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ebsgym.nl/

Hoe kom je bij EBS Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EBS Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. EBS Gym

Bezoekers bekeken ook