EXIST IJsselstein

Aan de Nijverheidsweg 15b in IJsselstein kun je EXIST IJsselstein vinden.

Meer informatie over EXIST IJsselstein in IJsselstein

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in IJsselstein? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, EXIST IJsselstein biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is EXIST IJsselstein in IJsselstein geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

EXIST IJsselstein is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat EXIST IJsselstein in IJsselstein een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met EXIST IJsselstein ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Nijverheidsweg 15b in IJsselstein. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41458921, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.exist.nl/

Hoe kom je bij EXIST IJsselstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EXIST IJsselstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. EXIST IJsselstein

Bezoekers bekeken ook