BJJ Culemborg

Aan de Eendenkooi 3 in Culemborg kun je BJJ Culemborg vinden.

Meer informatie over BJJ Culemborg in Culemborg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Culemborg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BJJ Culemborg biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BJJ Culemborg in Culemborg geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BJJ Culemborg is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BJJ Culemborg in Culemborg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BJJ Culemborg ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Eendenkooi 3 in Culemborg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29077192, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bjjculemborg.nl/

Hoe kom je bij BJJ Culemborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BJJ Culemborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BJJ Culemborg

Bezoekers bekeken ook