Kickboksen voor Vrouwen

Aan de Arubapad 2 in Leiden kun je Kickboksen voor Vrouwen vinden.

Meer informatie over Kickboksen voor Vrouwen in Leiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen voor Vrouwen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen voor Vrouwen in Leiden geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen voor Vrouwen is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen voor Vrouwen in Leiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen voor Vrouwen ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Arubapad 2 in Leiden. Je kunt ze ook bellen op 31 85 040 2191, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboksenvoorvrouwen.nl/

Hoe kom je bij Kickboksen voor Vrouwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen voor Vrouwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen voor Vrouwen

Bezoekers bekeken ook