Jayra Sport

Aan de Adamshofstraat 33 in Rotterdam kun je Jayra Sport vinden.

Meer informatie over Jayra Sport in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jayra Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jayra Sport in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jayra Sport is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jayra Sport in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jayra Sport ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Adamshofstraat 33 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15164285, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.jayra.nl/

Hoe kom je bij Jayra Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jayra Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jayra Sport

Bezoekers bekeken ook