NeRo's Gym

Aan de Pottenbakkersstraat 10E in Sneek kun je NeRo's Gym vinden.

Meer informatie over NeRo's Gym in Sneek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sneek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, NeRo's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is NeRo's Gym in Sneek geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

NeRo's Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat NeRo's Gym in Sneek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met NeRo's Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Pottenbakkersstraat 10E in Sneek. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.nerosgym.com/

Hoe kom je bij NeRo's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je NeRo's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. NeRo’s Gym

Bezoekers bekeken ook