Barraco Jiu Jitsu

Aan de Van Speykstraat 109 in Rotterdam kun je Barraco Jiu Jitsu vinden.

Meer informatie over Barraco Jiu Jitsu in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Barraco Jiu Jitsu biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Barraco Jiu Jitsu in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Barraco Jiu Jitsu is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Barraco Jiu Jitsu in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Barraco Jiu Jitsu ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Van Speykstraat 109 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.barracoteamrotterdam.com/

Hoe kom je bij Barraco Jiu Jitsu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barraco Jiu Jitsu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Barraco Jiu Jitsu

Bezoekers bekeken ook