Defense4all

Aan de Eendenkooi 3 in Culemborg kun je Defense4all vinden.

Meer informatie over Defense4all in Culemborg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Culemborg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Defense4all biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Defense4all in Culemborg geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Defense4all is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Defense4all in Culemborg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Defense4all ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Eendenkooi 3 in Culemborg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52360231, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.defense4all.nl/

Hoe kom je bij Defense4all? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Defense4all het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Defense4all

Bezoekers bekeken ook