Showtime Gym

Aan de Parallel Boulevard 174 in Noordwijk kun je Showtime Gym vinden.

Meer informatie over Showtime Gym in Noordwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Noordwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Showtime Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Showtime Gym in Noordwijk geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Showtime Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Showtime Gym in Noordwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Showtime Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Parallel Boulevard 174 in Noordwijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14386787, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.showtimegym.nl/

Hoe kom je bij Showtime Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Showtime Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Showtime Gym

Bezoekers bekeken ook