De Vechtschool

Aan de in kun je De Vechtschool vinden.

Meer informatie over De Vechtschool in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De Vechtschool biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De Vechtschool in geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De Vechtschool is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De Vechtschool in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De Vechtschool ? Je kunt de Sportschool bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op 31 6 45436633, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.devechtschool.nl/

Hoe kom je bij De Vechtschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vechtschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De Vechtschool

Bezoekers bekeken ook