FIT2GO Vianen

Aan de Stuartweg 1 D in Vianen kun je FIT2GO Vianen vinden.

Meer informatie over FIT2GO Vianen in Vianen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vianen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FIT2GO Vianen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FIT2GO Vianen in Vianen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FIT2GO Vianen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FIT2GO Vianen in Vianen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FIT2GO Vianen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Stuartweg 1 D in Vianen. Je kunt ze ook bellen op 31 347 760 040, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fit2go-vianen.nl/

Hoe kom je bij FIT2GO Vianen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FIT2GO Vianen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FIT2GO Vianen

Bezoekers bekeken ook