Diablo Gym Bergen op Zoom

Aan de Zeelandhaven 14 in Bergen op Zoom kun je Diablo Gym Bergen op Zoom vinden.

Meer informatie over Diablo Gym Bergen op Zoom in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bergen op Zoom? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Diablo Gym Bergen op Zoom biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Diablo Gym Bergen op Zoom in Bergen op Zoom geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Diablo Gym Bergen op Zoom is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Diablo Gym Bergen op Zoom in Bergen op Zoom een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Diablo Gym Bergen op Zoom ? Je kunt de Sportschool bereiken op Zeelandhaven 14 in Bergen op Zoom. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41978145, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.diablogym.nl/

Hoe kom je bij Diablo Gym Bergen op Zoom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diablo Gym Bergen op Zoom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Diablo Gym Bergen op Zoom

Bezoekers bekeken ook