Westland Dojo

Aan de Jan van de Laarweg in De Lier kun je Westland Dojo vinden.

Meer informatie over Westland Dojo in De Lier

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in De Lier? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Westland Dojo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Westland Dojo in De Lier geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Westland Dojo is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Westland Dojo in De Lier een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Westland Dojo ? Je kunt de Sportschool bereiken op Jan van de Laarweg in De Lier. Je kunt ze ook bellen op 31 174 517 250, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.westland-dojo.nl/contact.html

Hoe kom je bij Westland Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Westland Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Westland Dojo

Bezoekers bekeken ook