Gym Industries

Aan de A. Hofmanweg 5a in Haarlem kun je Gym Industries vinden.

Meer informatie over Gym Industries in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Industries biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Industries in Haarlem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Industries is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Industries in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Industries ? Je kunt de Sportschool bereiken op A. Hofmanweg 5a in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 23 750 5920, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gymindustrieshaarlem.nl/

Hoe kom je bij Gym Industries? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Industries het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Industries

Bezoekers bekeken ook