De Pads Club

Aan de in kun je De Pads Club vinden.

Meer informatie over De Pads Club in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De Pads Club biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De Pads Club in geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De Pads Club is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De Pads Club in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De Pads Club ? Je kunt de Sportclub bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.depadsclub.nl/

Hoe kom je bij De Pads Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pads Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. De Pads Club

Bezoekers bekeken ook