Budo-Vereniging "Elst"

Aan de Schubertstraat 1 in Elst kun je Budo-Vereniging "Elst" vinden.

Meer informatie over Budo-Vereniging "Elst" in Elst

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Elst? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budo-Vereniging "Elst" biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budo-Vereniging "Elst" in Elst geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budo-Vereniging "Elst" is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budo-Vereniging "Elst" in Elst een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budo-Vereniging "Elst" ? Je kunt de Sportclub bereiken op Schubertstraat 1 in Elst. Je kunt ze ook bellen op 31 6 33696525, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budovereniging-elst.nl/

Hoe kom je bij Budo-Vereniging "Elst"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budo-Vereniging "Elst" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budo-Vereniging “Elst”

Bezoekers bekeken ook