PowerFullness

Aan de Mattelierstraat 19 in Groenlo kun je PowerFullness vinden.

Meer informatie over PowerFullness in Groenlo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groenlo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, PowerFullness biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is PowerFullness in Groenlo geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

PowerFullness is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat PowerFullness in Groenlo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met PowerFullness ? Je kunt de Sportclub bereiken op Mattelierstraat 19 in Groenlo. Je kunt ze ook bellen op 31 6 10911464, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://powerfulness.nl/

Hoe kom je bij PowerFullness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PowerFullness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. PowerFullness

Bezoekers bekeken ook