Budovereniging De Hechte Band

Aan de Margrietstraat 63 in Mierlo kun je Budovereniging De Hechte Band vinden.

Meer informatie over Budovereniging De Hechte Band in Mierlo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Mierlo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budovereniging De Hechte Band biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budovereniging De Hechte Band in Mierlo geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budovereniging De Hechte Band is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budovereniging De Hechte Band in Mierlo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budovereniging De Hechte Band ? Je kunt de Sportclub bereiken op Margrietstraat 63 in Mierlo. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14411546, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dehechteband.nl/

Hoe kom je bij Budovereniging De Hechte Band? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budovereniging De Hechte Band het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budovereniging De Hechte Band

Bezoekers bekeken ook