De Kickboksschool

Aan de Molenveldstraat 153 in Weert kun je De Kickboksschool vinden.

Meer informatie over De Kickboksschool in Weert

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Weert? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De Kickboksschool biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De Kickboksschool in Weert geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De Kickboksschool is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De Kickboksschool in Weert een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De Kickboksschool ? Je kunt de Sportclub bereiken op Molenveldstraat 153 in Weert. Je kunt ze ook bellen op 31 6 55188669, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://dekickboksschool.nl/

Hoe kom je bij De Kickboksschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kickboksschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De Kickboksschool

Bezoekers bekeken ook