Boxing Opdam

Aan de Pasteurweg 40 in Roelofarendsveen kun je Boxing Opdam vinden.

Meer informatie over Boxing Opdam in Roelofarendsveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Roelofarendsveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Opdam biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Opdam in Roelofarendsveen geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Opdam is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Opdam in Roelofarendsveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Opdam ? Je kunt de Sportclub bereiken op Pasteurweg 40 in Roelofarendsveen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 82466807, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.opdam-boxing.nl/

Hoe kom je bij Boxing Opdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Opdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Opdam

Bezoekers bekeken ook