Boca Sports

Aan de Branding 53 in Hellevoetsluis kun je Boca Sports vinden.

Meer informatie over Boca Sports in Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hellevoetsluis? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boca Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boca Sports in Hellevoetsluis geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boca Sports is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boca Sports in Hellevoetsluis een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boca Sports ? Je kunt de Sportclub bereiken op Branding 53 in Hellevoetsluis. Je kunt ze ook bellen op 31 6 36079751, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bocasports.nl/

Hoe kom je bij Boca Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boca Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boca Sports

Bezoekers bekeken ook