Dojoka

Aan de Dadelstraat 80 in Eindhoven kun je Dojoka vinden.

Meer informatie over Dojoka in Eindhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Eindhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dojoka biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dojoka in Eindhoven geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dojoka is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dojoka in Eindhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dojoka ? Je kunt de Sportschool bereiken op Dadelstraat 80 in Eindhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49984994, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://dojoka.nl/

Hoe kom je bij Dojoka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojoka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dojoka

Bezoekers bekeken ook