Curzo Krav Maga

Aan de Van Stolberglaan 1 in Zoetermeer kun je Curzo Krav Maga vinden.

Meer informatie over Curzo Krav Maga in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zoetermeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Curzo Krav Maga biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Curzo Krav Maga in Zoetermeer geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Curzo Krav Maga is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Curzo Krav Maga in Zoetermeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Curzo Krav Maga ? Je kunt de Sportschool bereiken op Van Stolberglaan 1 in Zoetermeer. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.curzo.nl/

Hoe kom je bij Curzo Krav Maga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curzo Krav Maga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Curzo Krav Maga

Bezoekers bekeken ook