CrossFit Enschede

Aan de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede kun je CrossFit Enschede vinden.

Meer informatie over CrossFit Enschede in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, CrossFit Enschede biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is CrossFit Enschede in Enschede geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

CrossFit Enschede is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat CrossFit Enschede in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met CrossFit Enschede ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hoge Bothofstraat 49 in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 49207040, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://tctfit.nl/crossfitenschede/

Hoe kom je bij CrossFit Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. CrossFit Enschede

Bezoekers bekeken ook