Metco Training

Aan de Kapelweg 10 in Limmen kun je Metco Training vinden.

Meer informatie over Metco Training in Limmen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Limmen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Metco Training biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Metco Training in Limmen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Metco Training is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Metco Training in Limmen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Metco Training ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kapelweg 10 in Limmen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28651443, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.metcotraining.nl/

Hoe kom je bij Metco Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Metco Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Metco Training

Bezoekers bekeken ook