Budosport Vereniging De Wa-Kwai

Aan de Prins Willem Alexander Sportpark 8 in Veghel kun je Budosport Vereniging De Wa-Kwai vinden.

Meer informatie over Budosport Vereniging De Wa-Kwai in Veghel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Veghel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budosport Vereniging De Wa-Kwai biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budosport Vereniging De Wa-Kwai in Veghel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budosport Vereniging De Wa-Kwai is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budosport Vereniging De Wa-Kwai in Veghel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budosport Vereniging De Wa-Kwai ? Je kunt de Sportschool bereiken op Prins Willem Alexander Sportpark 8 in Veghel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 30902935, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dewakwai.nl/

Hoe kom je bij Budosport Vereniging De Wa-Kwai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budosport Vereniging De Wa-Kwai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budosport Vereniging De Wa-Kwai

Bezoekers bekeken ook