Fitnesscentrum Zevenaar

Aan de Mercurion 5 in Zevenaar kun je Fitnesscentrum Zevenaar vinden.

Meer informatie over Fitnesscentrum Zevenaar in Zevenaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zevenaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitnesscentrum Zevenaar biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitnesscentrum Zevenaar in Zevenaar geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitnesscentrum Zevenaar is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitnesscentrum Zevenaar in Zevenaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitnesscentrum Zevenaar ? Je kunt de Sportschool bereiken op Mercurion 5 in Zevenaar. Je kunt ze ook bellen op 31 316 745 573, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitnesscentrumzevenaar.nl/

Hoe kom je bij Fitnesscentrum Zevenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitnesscentrum Zevenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitnesscentrum Zevenaar

Bezoekers bekeken ook