Combo gym

Aan de Wiltonstraat 15 in Zoetermeer kun je Combo gym vinden.

Meer informatie over Combo gym in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zoetermeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Combo gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Combo gym in Zoetermeer geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Combo gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Combo gym in Zoetermeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Combo gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Wiltonstraat 15 in Zoetermeer. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://combogym.nl/

Hoe kom je bij Combo gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Combo gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Combo gym

Bezoekers bekeken ook