Tom's Kickboksen

Aan de Höltersweg 2/a in Hengelo kun je Tom's Kickboksen vinden.

Meer informatie over Tom's Kickboksen in Hengelo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hengelo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tom's Kickboksen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tom's Kickboksen in Hengelo geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tom's Kickboksen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tom's Kickboksen in Hengelo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tom's Kickboksen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Höltersweg 2/a in Hengelo. Je kunt ze ook bellen op 31 74 785 0196, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tomskickboksen.com/

Hoe kom je bij Tom's Kickboksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tom's Kickboksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tom’s Kickboksen

Bezoekers bekeken ook