Bouzidi Gym

Aan de Fie Carelsenplein 1c in Haarlem kun je Bouzidi Gym vinden.

Meer informatie over Bouzidi Gym in Haarlem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haarlem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bouzidi Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bouzidi Gym in Haarlem geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bouzidi Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bouzidi Gym in Haarlem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bouzidi Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Fie Carelsenplein 1c in Haarlem. Je kunt ze ook bellen op 31 23 763 1536, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://bouzidi-gym.business.site/

Hoe kom je bij Bouzidi Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouzidi Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bouzidi Gym

Bezoekers bekeken ook