Fitz Gym

Aan de Aalsmeerderweg 249B in Aalsmeer kun je Fitz Gym vinden.

Meer informatie over Fitz Gym in Aalsmeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Aalsmeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitz Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitz Gym in Aalsmeer geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitz Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitz Gym in Aalsmeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitz Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Aalsmeerderweg 249B in Aalsmeer. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitzgym.nl/

Hoe kom je bij Fitz Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitz Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitz Gym

Bezoekers bekeken ook