Boksschool Sedney

Aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 48 in Zeist kun je Boksschool Sedney vinden.

Meer informatie over Boksschool Sedney in Zeist

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zeist? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksschool Sedney biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksschool Sedney in Zeist geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksschool Sedney is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksschool Sedney in Zeist een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksschool Sedney ? Je kunt de Boksschool bereiken op Johan van Oldenbarneveltlaan 48 in Zeist. Je kunt ze ook bellen op 31 6 16647684, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boksschoolsedney.nl/

Hoe kom je bij Boksschool Sedney? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksschool Sedney het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksschool Sedney

Bezoekers bekeken ook