Boksteam Assen

Aan de Paganinilaan 15 in Assen kun je Boksteam Assen vinden.

Meer informatie over Boksteam Assen in Assen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Assen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksteam Assen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksteam Assen in Assen geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksteam Assen is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksteam Assen in Assen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksteam Assen ? Je kunt de Boksschool bereiken op Paganinilaan 15 in Assen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15959317, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksteamassen.nl/

Hoe kom je bij Boksteam Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksteam Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksteam Assen

Bezoekers bekeken ook